Alfabet Mafii-Dekada Mafijnej Warszawy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    SSANIE.PL- linki rapidshare, peb, filmy, gry, programy, odsiebie, forum warez » Filmy » Filmy Dokumentalne » Alfabet Mafii-Dekada Mafijnej Warszawy
  Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ahtum
PostWysłany: 2/9/2009, 17:33 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Jestem tu prawie codziennie :)
Jestem tu prawie codziennie :)

Nr użytkownika: 33364
Ostrzeżeń: 2

[/code:1:d319ebaa05]
**

Cytat:
Film stanowi podsumowanie serialu pod tym samym tytułem. Opowiada o wojnie Pruszkowa z Wołominem podczas ostatnich kilkunastu lat. Przywołuje naciekawsze postacie dwóch wzajemnie zwalczających się gangów. Opowiada o "Masie" - świadku koronnym numer 1 w Polsce, człowieku, który pogrążył Pruszków oraz m.in. o "Pershingu", "Słowiku", "Kiełbasie", "Dziadzie" i "Wariacie".
Ekipa

* Film dokumentalny
* Produkcja: Polska
* Rok produkcji: 2004
* Party po 100 MB

Z przykroscia informujemy ze z powodu nadmiernego łamania regulaminu
w postaci umieszczania plikow nielegalnej tresci, oraz naciskoz zwiazanych z tym organizacji, dzialalnosc forum zostala zawieszona Sad

> Pobieranie Plików z RAPIDSHARE, MegaUpload, NetLoad, FileFactory, HotFile oraz Storage.To - BEZ LIMITÓW!<

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość   
laden89
PostWysłany: 11/26/2009, 22:17 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Super Member
Super Member

Nr użytkownika: 19152
Ostrzeżeń: 2

[/code:1:fe06b1ead2]
**

Alfabet mafii. Dekada mafijnej Warszawy DVDRip PL

Jest to podsumowanie telewizyjnego serialu dokumentalnego tych samych twórców zrealizowanego pod tytułem Alfabet mafii (2004). Tematem produkcji jest wojna gangów działających w Polsce w latach 90. XX wieku.

W produkcji tej występują dziennikarze Piotr Pytlakowski i Ewa Ornacka (którzy są też autorami komentarza filmowego), a także bohaterowie filmu - przestępcy należący do mafii (m.in. Jarosław "Masa" S., który został świadkiem koronnym). Lektorem jest Piotr Borowiec.

DVDRip PL
0 błędów crc
5% danych naprawczych
bez hasła

Z przykroscia informujemy ze z powodu nadmiernego łamania regulaminu
w postaci umieszczania plikow nielegalnej tresci, oraz naciskoz zwiazanych z tym organizacji, dzialalnosc forum zostala zawieszona Sad

> Pobieranie Plików z RAPIDSHARE, MegaUpload, NetLoad, FileFactory, HotFile oraz Storage.To - BEZ LIMITÓW!<

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    SSANIE.PL- linki rapidshare, peb, filmy, gry, programy, odsiebie, forum warez » Filmy » Filmy Dokumentalne » Alfabet Mafii-Dekada Mafijnej Warszawy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: